HUOLETTOMUUTTA
Ajankohtaista
 
VALIDIUS ONLINE
COSTPOCKETILLA KUITIT JA LASKUT SUORAAN VALIDIUS ONLINEENJulkaistu 7.6.2022

CostPocket tarjoaa Validiuksen asiakkaille mobiilisovelluksen, jonka kautta voidaan kuvata tai jälleenlähettää sähköpostiin vastaanotettuja kuitteja, ostolaskuja, ja myyntilaskuja.

Asiakkaan näkökulmasta palvelu on edullinen, helppo käyttöönottaa ja käyttää, valmiiksi suunnitelluilla automaatioon pohjautuvilla ratkaisuilla.

Mikä CostPocket?

CostPocketin OCR-teknologiaa hyödyntäen kuvatut tai jälleen lähetetyt dokumentit voidaan digitalisoida jopa alle 10 sekunnissa. Tositteiden tietokentät saadaan automaattisesti Validiuksen taloushallinnon ohjelmistoon ilman manuaalista työtä. Alkuperäinen dokumentti tai otettu kuva on myös mahdollista nähdä aineiston liitteenä Validiuksen ohjelmistosta.

Näin aloitat CostPocketin käytön Validiuksessa >>

Miksi CostPocket?

CostPocket tähtää automatisoimaan mm. kululaskutusta, helpottaen näin jokaisen yrityksen arkea.

- Me CostPocketilla uskomme yritysten saavuttavan valtavasti etuja ja lisäävän työn tehokkuutta, kun kululaskutuksen prosessit ja muun dokumentoinnin sähköistäminen hoidetaan yhden ratkaisun kautta hajauttamisen sijaan, kertoo CostPocketin Maajohtaja Toni Kivinen.

Validiuksen ja CostPocketin yhteistyö keskittyy asiakaskokemuksen ja prosessien tehokkuuden kehittämiseen. CostPocketilla siirrät siis kuitit ja muut dokumentit automaattisesti Validiuksen taloushallinnon ohjelmistoon.

Hyödyt Validiuksen asiakkaille

  • Valmis reaaliaikainen integraatio CostPocket sovelluksen ja Validiuksen ohjelmiston kanssa
  • Ota kuva laskusta/kuitista CostPocket sovelluksella tai välitä tosite sähköpostista – automatisoimme kaikki tiedot Validiuksen taloushallinnon ohjelmistoon
  • Voit luoda kuluraportteja tai sovellus luo ne tarvittaessa puolestasi
Näin aloitat CostPocketin käytön Validiuksessa >>

Lataa CostPocket mobiilisovellus Google Playsta tai App Storesta

CostPocket

CostPocket on vuonna 2016 perustettu digitalisaation edistämiseen keskittynyt yritys. Yritys toimii Suomessa, Virossa, Latviassa ja Puolassa palvellen kuudella eri kielellä tuhansia yritysasiakkaita sekä tilitoimistoja. Yrityksille palvelu keskittyy mobiilisovellukseen, jolla käyttäjät voivat kuvata ja digitalisoida paperiset tai sähköpostiin saapuneet kulutositteet automaattisesti kirjanpidon ohjelmistoon tai raporttina sähköpostiin. Tilitoimistoille palvelu näkyy automaation kautta rutiininomaisen työn vähenemisenä.

https://costpocket.com/fi/

CostPocketin uutinen yhteistyöstämme >>