HUOLETTOMUUTTA
Ajankohtaista
 
VALIDIUS ONLINE
KRAVIA FINLAND OYJulkaistu 31.10.2022

Perintätoimistot Validius (FIN) ja Kravia (NOR) yhdistyivät

Norjan nopeimmin kasvava perintätoimisto Kravia yhdistyy Validius Group Oy:n kanssa. Tarkoituksena on luoda uusi pohjoismainen perintäalan konserni. Validiuksesta on nyt tullut Kravia Finland Oy.

- Yhdistynyt yhtiö tulee olemaan vahva toimija Suomen ja Norjan markkinoilla. Valitsimme Validius Groupin ensimmäiseksi yritysostoksemme Suomessa heidän toimintansa laadun vuoksi.

Yhdistynyt yhtiö jatkaa kasvuaan ja aiomme laajentua myös muihin maihin, sanoo Kravian toimitusjohtaja Svein Ove Kvalsund. Kravia on ostanut Veikko Laine Oy:n osake-enemmistön Validiuksessa ja Veikko Laine Oy on päättänyt jatkaa osakkeenomistajana ja sijoittajana Kravia-konsernissa.

Vahvempi Validius

Validiuksen toimitusjohtaja varatuomari Joakim Donner on nyt Kravia Finlandin Oy:n toimitusjohtaja.

- Olemme paremmassa asemassa kuin koskaan! Validius on yhtä vahva kuin ennenkin, mutta lisäämme palveluumme uusia resursseja ja ominaisuuksia. Vahvemmalla rahoituksella, nykyaikaisimmilla IT-järjestelmillä ja Pohjoismaat kattavalla ulottuvuudella olemme valmiit merkittävään kasvuun, Joakim Donner sanoo.

Donnerin mukaan Kravia Finland Oy on jo palkannut lisää henkilökuntaa ja etsii mahdollisuuksia uusiin fuusioihin ja yritysostoihin Suomessa.

Älykäs teknologia

Kravia on perintään ja saatavien elinkaaren hallintaan erikoistunut teknologiayritys. Älykkään teknologian käytöllä ja integraatioilla johtavien kirjanpito-ohjelmien kanssa Kravia auttaa kirjanpitäjiä ja yrityksiä kotiuttamaan saatavia nopeammin ja helpommin.

- Nykyaikainen pankkitoiminta ja kirjanpito ovat riippuvaisia tekniikasta. Saatavien kotiuttaminen ja perintä elää siirtymävaihetta. Kravian ohjelmistot ovat tässä muutoksessa markkinoiden moderneimmat. Älykkäillä ratkaisuilla käytämme tilaisuutta hyväksi luodaksemme kasvavalle asiakaskunnalle parempia palveluita ja laajentuaksemme uusiin maihin, Svein Ove Kvalsund sanoo.

Saatavien kotiuttaminen

Kravian kanta on, että perinnän pitäisi parantaa asiakassuhteita.

- Jokaiselle yritykselle on tärkeää varmistaa, että tavaroista ja jo toimitetuista palveluista kotiutetaan saatavat tehokkaasti. Perintä on olennainen osa yritysten kassavirran optimointia, mutta se on myös asiakaspolun viimeinen vaihe.

Maksusuorituksen myöhästymiseen voi olla useita syitä. Kun ajatellaan perintää osana asiakassuhteiden hallintaa, kokemuksemme on, että nykyisen palveluntarjonnan äänen sävy voi olla hyvinkin vaihtelevaa. Meidän kantamme on, että perinnän pitäisi samanaikaisesti parantaa sekä asiakassuhteita että kassavirtaa.
- Se on yksi päätavoitteistamme, toimitusjohtaja Svein Ove Kvalsund sanoo.

Yhteystiedot

Joakim Donner, Kravia Finlandin toimitusjohtaja
+358 (0)50 5849 149
joakim(at)kravia.ai

Svein Ove Kvalsund, Kravia Groupin toimitusjohtaja
+47 995 22 870
sveinove(at)kravia.ai