HUOLETTOMUUTTA
Ajankohtaista
 
VALIDIUS ONLINE
PERINTÄSEDÄN KAUNIS JOULUPAKINAJulkaistu 20.12.2022

Joulu kolkuttelee jo ovella ja lumestakin ollaan saatu nautittua oikein olan takaa. Mustan joulun pelko ja kauhu lienevät jo väistyneet ympäri Suomen. Kravialla vuosi on kulunut hienosti. Perintäsetä yhdisti voimansa viikinkien kanssa ja Validius Group otti yhdistymisessä uuden yhteistyökumppaninsa nimen. Perintäsetä on paketoinut vuoden somaksi nyssykäksi ja joulumieltähän riittää. Ainakin niin pitkään kuin lautaselle ei eksy lipeäkalaa.

Muutoksen vuosi

Kravia Finlandilla otettiin varaslähtö jouluun syömisten, jääkiekko-ottelun ja musiikin merkeissä. Pikkujoulujen huumassa Perintäsetä asetteli myös kynttelikön omin, pienine kätösineen Kravian Turun konttoriin. Menestyksekkääseen vuoteen on mahtunut yhdistymisen lisäksi liikevaihdon sekä henkilömäärän kasvua.

- Toimintaympäristömme koki muutoksen tuulia, kun Validius yhdistyi norjalaisen Kravian kanssa. Olemme olleet perin tyytyväisiä ja onnellisia tästä uudesta yhteistyöstä, Perintäsetä myhäilee nakkisormet pyörien.

Kolmen kuusen joulu

Perintäsedän kotituvassa joulu otetaan vastaan avosylin. Oleillaan, ruokaillaan ja nautitaan erinomaisesta seurasta läheisten kesken sekä ladataan akkuja tulevaa vuotta varten. Perintäsedän jouluherkku on tietystikin perinteinen kinkku. Perintäsedän jouluerikoisuus puolestaan on punajuurivuohenjuustokranssi, joka valellaan basilika-valkosipuli-yrttikastikkeella.

- Maistuis varmaan teillekin, Perintäsetä hihkaisee ja ripottelee mausteet ja pinjaminsiemenet kranssin ylle.

Perintäsedän muori on pukenut koko talon jouluiseen univormuun. Useimmissa kodeissa riittää yksi tai maksimissaan kaksi joulukuusta, mutta Perintäsedän talosta niitä löytyy peräti kolme kappaletta. Yksi kuusi on kylpyhuoneessa, jotta joulun hengestä saa nauttia ihan saunan lauteilta saakka. Pihalla komeilevat jouluvalot ja ikkunoissa tuikkivat kynttilät. Havuja keräillään sitten vielä pitkään Loppiaisenkin jälkeen.

Kiitokset asiakkaille ja henkilökunnalle

Perintäsetä riemuitsee Kravian pitkäaikaisista sekä uusista asiakkaista, ja haluaa antaa erityismaininnan Kravia Finlandin mahtavalle henkilökunnalle. Asiakaspalvelu- ja IT-tiimi lunastavat Perintäsedän maailmalla antamat lupaukset laadukkaalla ja ihmisläheisellä otteella kerta toisensa jälkeen.

Perintäsetä odottelee innostuksella tulevaa vuotta, sillä isoja asioita on luvassa. Kravia Finland lupaa jatkossakin kiihdyttää asiakkaiden kassankiertoa ja avustaa velallista maksuvelvoitteista suoriutumisessa. Paras joululahja, mitä Perintäsetä voisi toivoa on tietysti maailmantilanteen rauhoittuminen.

Kaunista joulua ja hulvatonta uutta vuotta kaikille asiakkaille, henkilökunnalle sekä yhteistyökumppaneille,

Perintäsetä & Kravia Finland

https://www.validius.fi/perintasedan_pakinat
https://www.validius.fi