HUOLETTOMUUTTA
Ajankohtaista
 
VALIDIUS ONLINE
SOPIMUS PERINTÄYHTIÖN KANSSA KANNATTAA VARMUUDEN VUOKSIJulkaistu 1.3.2023

Matin maksu on jo useamman viikon myöhässä. Matilla on käynyt näin ennenkin, ja kyllä se maksu lopulta on tullutkin… Mitähän Matti tuumaa, jos huomautan asiasta? Suuttuukohan Matti, eikä osta meiltä enää mitään? Ikinä. Näiden ja monien muiden ylimääräisten kysymysten parissa tuskailee reskontran Maija. Perintäsetä kertoo miten vapauttaa Maija piinastaan ja kuinka laittaa yrityksen taloushallinto kerralla kuntoon.

Tehokkuutta asiakashygieenisyydestä

Perintäyhtiö toimii välikätenä myyjän ja ostajan välillä vastaanottaen molempien huolet sekä murheet. Kravia Finlandin olemassaolon tarkoitus on huolehtia laskujen lähettämisestä ja asiakkaan saatavan kotiuttamisesta sovitussa aikataulussa. Liiketoiminnan maailmassa on sangen tavallista, että asiakassuhteet henkilöityvät. Tämä tarkoittaa sitä, ettei laskua uskalleta tai kehdata pyytää maksettavaksi eräpäivän päättymisen jälkeen.

- Kukapa omien rahojensa perään huutelisi, Perintäsetä vinkkaa ilkikurisesti vasenta silmäänsä.

Kravia tuo asiakassuhteisiin hygieenisyyttä, kun saatavan kotiuttamisesta huolehtii myyjän sijaan perintätoimisto. Perintäsetä vastaanottaa karhuamisen aiheuttamat vaikeat tunteet; suuttumuksen maksumuistutuksesta ja pelon taloudellisesta pärjäämisestä. Kravian palveluperiaatteisiin kuuluvat velallisen kunnioittava kohtaaminen sekä joustava, ystävällinen ja asiallinen kommunikaatio. Kravia keskustelee velallisen kanssa hänen tilanteestaan ja laatii yhdessä velallisen kanssa maksusuunnitelman laskuista selviämiseksi.

Resurssit ydinliiketoimintoihin

Perintäyhtiön valjastaminen taloushallinnon lyömättömäksi kaveriksi kannattaa omien resurssien tehokkaan allokoinnin varmistamiseksi. Kravian palveluja hyödyntämällä asiakas voi keskittää voimavaransa juuri niihin toimintoihin, missä niitä eniten kaivataan. Henkilöresursseja vapautuu tuottavampiin tehtäviin, kun Kravia huolehtii yrityksen automatisoidusta maksunvalvonnasta. Mikä tärkeintä; yritys saa keskittyä omien asiakkaidensa palvelemiseen.

- Laskun elinkaari lyhenee merkittävästi ja kassankierto nopeutuu 10 prosenttia, kun otat käyttöösi Kravia Finlandin palvelut, Perintäsetä Jarre huomauttaa nakkisormi tomerasti heiluen.
- Me ottelemme kaikki erät puolestasi, hän jatkaa leveästi virnuillen.

Kravian raudankovilta, vaikkakin sisältä pehmeiltä, ammattilaisilta löytyy tietotaito ja osaaminen perintäalan sekä taloushallinnon kirjaviin kiemuroihin. Kravia tarjoaa monipuolisesti taloushallinnon palveluja, kuten laskutus-, muistutus-, perintä- sekä luottotietopalveluja ja laatii kirjanpitoraportteja.

Ei vuosimaksuja, ei ylläpitokustannuksia

Sopimukset Kravian kanssa ovat toistaiseksi voimassa olevia ja sopimuksen olemassaolo on asiakkaalle täysin maksutonta. Kun perintäpalveluiden käyttö realisoituu, se on edelleen velkojalle maksutonta. Velallinen on se, joka vastaa perintään liittyvistä maksuvelvoitteista. Poikkeuksena tästä mainittakoon niin kutsuttu alv-poikkeus; alv-velvollinen asiakasyritys maksaa ainoastaan muistutus- ja perintäkuluihin kohdistuvan arvonlisäveron. Tämän veron asiakasyritys saa vähentää myöhemmin omassa alv-tilityksessään.

Lisätietoja Kravian taloushallinnon järjestelmistä sekä perintäpalveluiden eduista saat Kravian mahtavasta asiakaspalvelusta ja Kravian verkkosivuilta. Pääset lukemaan myös aikaisemmin julkaistuja Perintäsedän pakinoita sekä syventymään perinnän mielenkiintoiseen maailmaan.

https://www.validius.fi/ajankohtaista

https://www.validius.fi/perintasedan_pakinat