HUOLETTOMUUTTA
Ajankohtaista
 
VALIDIUS ONLINE
VALIDIUS
ON KOTIMAINEN
TALOUSHALLINNON
AMMATTILAINEN

Validius Group / Kravia Finland Oy

Validius on kotimainen valtakunnallisesti toimiva laskutus-, maksunvalvonta-, perintä- ja luotonhallintapalveluja tarjoava asiantuntijayritys, joka palveluillaan tehostaa toimeksiantajiensa kassan kiertoa ja pitkän aikavälin kannattavuutta. Validiuksen ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta auttaa toimeksiantajia valitsemaan tehokkaat saatavan elinkaarta hallinnoivat palvelut jotka aina toteutetaan hyvää perintätapaa noudattaen ja asiakassuhteen erityspiirteet huomioiden.

Toimintamme arvomaailman keskeisiä pilareita ovat kotimaisuus ja yhteiskuntavastuullisuus. Kotimaisena toimijana työskentelemme suomalaisten yritysten ja yksityishenkilöiden parhaaksi tavalla, joka aina nojautuu toimeksiantajiemme toimintaolosuhteiden perusteelliseen tuntemukseen.

Palvelupaletistamme löydät työkalut joilla voit vähentää laskutukseen liittyviä työtä, automatisoida maksuvalvontatoimia, tehostaa tai ulkoistaa saatavien kotiuttamiseen liittyvää asiakaspalvelutyötä tai vaikkapa hallinnoida luottokauppaa ja minimoida luottotappioriskiä. Asiakaspalvelumme ja lakimiehemme toimivat läheisessä yhteistyössä toimeksiantajiemme kanssa ja neuvovat kaikissa toimissa jotka tähtäävät toimintojen tehostamiseen ja resurssien vapauttamiseen siten, että toimeksiantajamme voivat keskittyä ydinliiketoimintansa harjoittamiseen.